Lite bilder som visar vad vi gör.




En kund som varit hos en mindre duktig slipare blev definitivt gladare när vi givit hans kniv lite kärlek. :)


Keramiska knivar är mycket sköra och det går lätt flisor ur eggen, såna här knivar slipar vi dagligen

En brödsåg som blivit slipad på felaktigt sätt kommer till oss och får lite nya tänder.


Köttkvarnsknivar är viktiga att slipa regelbundet, det ger finare köttfärs med mycket längre hållbarhet.


Det är mycket viktigt att slipningen görs med vätskekylning för att bibehålla stålets egenskaper. (Många sliperier som slipar torrt)


Det är även viktigt att slipa hålskivorna för att kvarnen skall göra ett perfekt resultat.


Vi slipar ALLA sorters köttkvarnsknivar från absolut minsta hushållskvarnen till största som används på fabriker.


Som sagt, vi klarar att slipa kvarndelar med en diameter på 400 mm.

Här ser du hur vi ger nytt liv åt en gammal trä skärbräda.


Även skärbrädor i plast går att ge nytt liv så hälsovårdsmyndighetens kontrollanter blir glada.


Livsmedelsindustrin slipar sina skärande verktyg regelbundet för att kunna sälja produkter av högsta kvallitet.


Pappersknivar upp till 320 cm långa.

 


Sågklingor som du trodde var kast ger vi nytt liv till bråkdelen av nypriset.


Fler bilder kommer....